SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Veteranke ŽRK-a Sinj osvojile i Masters World Handball Cup u Omišu

Autor/ica
Objavljeno: 1 svibnja, 2017
veteranke_sinj02

Izvor: Rukometne veteranke ŽRK Sinj

Omiš je tri dana bio centar rukometnog svijeta, barem onoga veteranskog.

Od 28. do 30. travnja gledatelji su mogli uživati u igri i lijepim potezima nekada vrhunskih rukometašica i rukometaša. Stigle su ekipe iz Ukrajine, Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Patrik Ćavar, Nikša Kaleb, Slavko Goluža, Svitlana Pasičnik i Sandra Nikčević samo su neka od poznatih imena koji su sudjelovali na turniru.

Rukometne veteranke ŽRK Sinja ponovno su dokazale kako se u Sinju oduvijek igrao kvalitetan rukomet, a športski i natjecateljski duh je ono što nas uvijek gura naprijed.

Nakon što su uvjerljivo nadigrale ekipe Žvrk Splita i Metkovića u skupini, u polufinalu su rezultatom 9:7 svladale vrlo iskusnu i uigranu ekipu Odessa iz Ukrajine. Kako su Splićanke, koje su se pojačale za polufinale, uspjele iznenaditi ekipu Crne Gore, u finalu su se ponovno sastale veteranke Sinja i Splita. Sinjanke su i ovaj put uvjerljivo slavile rezultatom 16:10 i osvojile prvi Masters World Handball Cup u Omišu za koji se nadamo da će postati tradicionalan.

Zahvaljujemo svim ekipama na fair playu i ugodnom druženju kao i organizatorima na uspješno organiziranom festivalu veteranskoga rukometa u Omišu.

veteranke_sinj

ferata@ferata.hr
0997370409