SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Mješoviti zbor Grada Sinja na festivalu ‘Svjetlost dolazi’

Autor/ica
Objavljeno: 23 ožujka, 2016

mjesoviti_zbor_grada_sinja

Mješoviti zbor Grada Sinja nastupit će na ovogodišnjem Festivalu duhovne glazbe ‘Svjetlost dolazi’ koji će se održati 26. travnja u Zadru.

Udruga ‘Stihovi i Note’ objavila je službene rezultate natječaja za 4. Festival duhovne glazbe ‘Svjetlost dolazi’ Zadar 2016. koji će se održati 26. travnja u HNK Zadar s početkom u 20 sati. Na natječaj je pristigla 21 prijava, a među izabranim sudionicima međunarodnog festivala je i Mješoviti zbor Grada Sinja, koji će nastupiti s pjesmom ‘Evo mene Bože moj’.

Festival duhovne glazbe ‘Svjetlost dolazi’ Zadar 2016. festival je moderne kršćanske glazbe i natjecateljskog karaktera na kojem će biti dodijeljene nagrade za najbolji tekst, glazbu, aranžman, nagrada stručnog ocjenjivačkog žirija i nagrada publike.

Cilj festivala je širiti kršćanske i trajne vrijednosti kroz pjesmu, podržati autore i skladatelje kršćanske pop glazbe i obogatiti duhovnu scenu u gradu Zadru razvijanjem što veće suradnje između autora duhovne glazbe iz svih krajeva RH i van njezinih granica a grad Zadar obogatiti sa još jednim kvaitetnim glazbeno kulturnim programom.

ferata@ferata.hr
0997370409