SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Grad organizira ‘Advent u Sinju’

Autor/ica
Objavljeno: 24 studenoga, 2015

jelka1

Grad Sinj organizira manifestaciju ‘Advent u Sinju’ koja će se održavati od 20. prosinca ove godine do 6. siječnja 2016. godine, na Trgu kralja Tomislava i Šetalištu Alojzija Stepinca.

Za vrijeme božićno-novogodišnjih blagdana na dvije lokacije u središtu Grada bit će postavljeno pet kućica, u obliku poklon-kutija, u kojima će se obavljati ugostiteljska djelatnost.

‘Dvije kućice će biti postavljene na Trgu kralja Tomislava, kod jelke, a tri će biti na šetalištu Alojzija Stepinca. Krenuli smo ove godine s pet kućica, a vjerujem da će ih u budućnosti biti više. Zamislili smo da stvorimo jedan, onako zimski ugođaj uz kuhano vino, medicu, uštipke, suhomesnate proizvode i slično. Mislim da će to zaista biti lijepi advent u našem Gradu’, kazala je gradonačelnica Sinja Kristina Križanac.

Grad Sinj ove godine organizira i doček Nove godine na sinjskoj Pijaci.

‘Više nećemo imati ispraćaj Stare godine na Pijaci, koji je bio organiziran posljednjih nekoliko godina, nego ćemo imati doček Nove godine uz koncert i razne aktivnosti, kako bi naši sugrađani mogu uživati. Na koncertu će nastupiti grupa Stella i mladi sinjski glazbenici, a postoji mogućnost da im se pridruže i neka zvučnija imena, ali o tome ćemo nakon što sve definiramo’, kazala je Križanac.

ferata@ferata.hr
0997370409