SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Ivan Šipić: Želim biti glas naroda Cetinske krajine u Hrvatskom saboru

Autor/ica
Objavljeno: 9 studenoga, 2015

ivan_sipic01

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić (HDZ), koji je bio na 8. mjestu Domoljubne koalicije u 9. izbornoj jedinici, prema rezultatima Državnog izbornog povjerenstva, ulazi u Hrvatski sabor.

Ivan Šipić gostovao je danas u programu Hit radija, te se zahvalio biračima 9. izborne jedinice koji su prepoznali Domoljubnu koaliciju i dali joj svoj glas. Ujedno je čestitao i nezavisnom sinjskom vijećniku Miru Bulju, koji je s Mostom nezavisnih lista Bože Petrova osigurao ulazak u Sabor.

‘Koristim priliku zahvaliti svima koji su dali svoj glas HDZ-u i Domoljubnoj koaliciji. Isto tako čestitam novom saborskom zastupniku iz Cetinske krajine Miru Bulju. Most je dokaz da se nikada i nikoga ne smije podcijeniti. Miro Bulj je često osporavan i u Sinju i u Cetinskoj krajini, no osobno znam da je veliki borac za mnoge projekte i to su sada birači nagradili. Dva mandata iz Cetinske krajine su nešto što će se itekako valorizirati kroz projekte’, kazao je Šipić najavljujući suradnju s Mirom Buljem u realizaciji projekata Cetinske krajine.

Odgovarajući na pitanja o mogućoj koaliciji Domoljubne koalicije i Mosta nezavisnih lista Bože Petrova, Šipić je kazao kako vjeruje da će Domoljubna koalicija i Most pronaći najbolji put za Hrvatku.

‘Ne bih htio ulaziti u to što radi i odlučuje vrh stranke i jedne i druge. Vjerujem da će to biti za dobro hrvatskog naroda, da je vrijeme trgovanja foteljama iza nas i da će se naći zajednički jezik. Nemamo puno vremena za velike kombinacije i kombinatorike. Vjerujem da je razum i na jednoj i na drugoj strani i da će i jedna i druga stranka, i Domoljubna koalicija i Most, pronaći pravi put za hrvatski narod’.

Govoreći o dužnostima gradonačelnika Trilja i saborskog zastupnika, Ivan Šipić je kazao kako vjeruje da će uspješno spojiti obje svoje dužnosti.

‘Nastojat ću spojiti svoje obveze gradonačelnika kroz ovaj posao koji mi slijedi. Normalno da mi je to sada jedna novost, čast je, ali je još veća odgovornost. Smatram da smo pred velikim izazovom i da trebamo učiniti sve da se zaustave svi negativni trendovi koji su prisutni i u cetinskom kraju i na tome sam spreman raditi’.

ferata@ferata.hr
0997370409