SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Potpisivanje Povelje o prijateljstvu i suradnji između Grada Zagreba i Grada Sinja

Autor/ica
Objavljeno: 6 kolovoza, 2015
sinj_iz_zraka

Izvor: www.sinj.hr

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja Kristina Križanac, na tragu dogovora sada nažalost pok. gradonačelnika Grada Sinja Ivice Glavana i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, uputila je 15. lipnja ove godine, Gradu Zagrebu, inicijativu za zaključivanjem Povelje o prijateljstvu i suradnji, gdje je posebno naglasila godinu ‘velikog jubileja’ koju slavimo u Sinju, te više puta osvjedočeno i iskazano nam prijateljstvo Grada Zagreba i gradonačelnika gosp. Bandića.

Povodom predmetne inicijative, Gradska skupština Grada Zagreba na 30. sjednici održanoj 16. srpnja 2015. godine usvojila je Zaključak o prihvaćanju Povelje o suradnji Grada Zagreba i Grada Sinja, a isto je učinilo i Gradsko vijeće Grada Sinja na 19. sjednici održanoj 03. kolovoza 2015. godine. U tom smislu, sutra (petak) 07. kolovoza 2015. godine u Alkarskim dvorima s početkom u 13 sati, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Grada Sinja Kristina Križanac svečano će potpisati Povelju o prijateljstvu i suradnji naša dva Grada.

Stoga se pozivaju predstavnici javnog, političkog i društvenog života Grada Sinja, mediji i zainteresirana javnost da svojim prisustvom uveličaju taj svečani čin i pridonesu daljnjem produbljivanju prijateljskih odnosa između Zagreba i Sinja.

ferata@ferata.hr
0997370409