SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

‘I meni se skače’ – humanitarna akcija i koncert za petogodišnjeg Ivu

Autor/ica
Objavljeno: 6 travnja, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

‘I meni se skače’ naziv je humanitarne akcije za petogodišnjeg Ivu Munivranu iz Glavica i koncerta koji će se održati u subotu, 11. travnja na košarkaškom igralištu u Sinju.

Ivo Munivrana ima pet godina i dijagnozu zaustavljeni posthemoragijski hidrocefalus, cistična periventrikularna leukomalacija lijevo, cerebralna paraliza i generalizirana epilepsija.

Kod zadnjeg pregleda u dječjoj ortopedskoj klinici Aschau u Njemačkoj Ivo je pokazao veliku želju za samostalnim kretanjem, a liječnici su uvjereni da bi uz potrebna pomagala to i ostvario. No, sva ta pomagala su jako skupa, HZZO ne pokriva troškove, a roditelji Ivica i Marina nisu u mogućnosti sakupiti potreban novac za kupnju istih.

Sve to potaknulo je Ivana Zebića Kleptona iz Gljeva da uz pomoć udruge Sinjska umjetnička komuna (S.U.K.) pokrene humanitarnu akciju, kojoj je cilj prikupiti financijska sredstava potrebna za liječenje i kupovinu ortopedskih pomagala za Ivu, te da mu se olakša daljnje liječenje.

Novčani prilozi za pomoć malom Ivi Munivrani mogu se uplatiti na privremeni račun otvoren u Splitskoj banci, broj HR60 2330 0033 1535 3671 7, koji će biti zatvoren tri dana nakon održavanja koncerta, ili donacijama za vrijeme koncerta koji će se održati u subotu, 11. travnja s početkom u 21 sat na košarkaškom igralištu kod kina u Sinju. Na koncertu će nastupiti sinjski bendovi M.O.R.T., Darkvud, Radagast i Car i Oni.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 30 kuna, mogu se kupiti u caffe baru bROCKva, Ulica Domovinskog rata i prodavaonici Zoo hobi Simba, Matića ulica, u Sinju ili dva sata prije početka koncerta na ulazu na košarkaško igralište. Veće grupe, firme, društva, udruge i slično kupnju ulaznica mogu dogovoriti na broj mobitela 091 5587611. Na isti broj mogu se dobiti i sve ostale informacije vezane uz akciju ‘I meni se skače’ za pomoć petogodišnjem Ivi Munivrani.

ferata@ferata.hr
0997370409