SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Sinjani na Pijaci ispratili Staru, Vučkovići pozivaju na doček Nove

Autor/ica
Objavljeno: 31 prosinca, 2014
sinj_stara_godina06

Foto: Ante Botić

Obzirom da Grad Sinj nije organizirao doček Nove godine, kao ni novogodišnji vatromet, većina Sinjana 2015. će dočekati u krugu svoje obitelji i prijatelja. No, svi oni koji Novu godinu žele dočekati na otvorenom, mogu se pridružiti Vučkovićima.

Umjesto dočeka Nove, na glavnom gradskom Trgu Grad Sinj organizirao je ispraćaj Stare godine. No, velika hladnoća i jaka bura spriječile su Sinjane i njihove goste da se u većem broju okupe na Pijaci i isprate 2014. godinu, uz bend Vedrana Gavrića i besplatno kuhano vino, uštipke i fritule.

Doček Nove organizirali su pojedini hoteli, restorani i klubovi na području Cetinske krajine, no većina naših sugrađana odlučili su dočekati Novu godinu u vlastitom aranžmanu, u krugu obitelji, rodbine i prijatelja.

Oni koji unatoč niskim temperaturama i jakoj buri Novu godinu ipak žele dočekati na otvorenom, mogu se pridružiti Vučkovićima. Naime, Udruga Dječja Alka Vučkovića prvi put ove godine, na gumnu, na ulazu u zaseok organizira doček Nove godine. Program će početi u 21,30 sati uz glazbu sa razglasa, vatru na otvorenom, kuhano vino, čaj, sinjski paprikaš i uštipke, te svega ostaloga što sami posjetitelji donesu na ‘stol solidarnosti’.

ferata@ferata.hr
0997370409