SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Šipić najavio uređenje igrališta u Ugljanima i Trilju

Autor/ica
Objavljeno: 23 kolovoza, 2014

ivan_sipic

Gradonačelnik Trilja Ivan Šipić jučer je potpisao ugovor vrijedan gotovo 195 tisuća kuna s izvođačem radova za izgradnju igrališta iza osnovne škole u Ugljanima i tribina na igralištu iznad škole u Trilju.

Gradonačelnik Šipić kaže kako će radovi u Ugljanima početi u ponedjeljak, 25. kolovoza, a nakon što budu gotovi krenut će i radovi u Trilju. Prema njegovim riječima, radovi bi trebali biti gotovi u roku od dva mjeseca.

‘Ovo je prva faza izgradnje igrališta u Ugljanima. Riječ je o zemljanim radovima vrijednima oko 70 tisuća kuna, nakon kojih će uslijediti asfaltiranje i uređenje samoga igrališta. Igralište u Trilju će dobiti zatvoreni prostor s 300 sjedećih mjesta na tribinama.’

Gradonačelnik Ivan Šipić najavio je i daljnja ulaganja u izgradnju dječjih igrališta u mjestima na području grada Trilja.

‘Mi imamo zacrtani plan prema kojem bi svako mjesto, osobito ona u kojima se razvija život i u kojem ima djece, mora imati igralište. I u proračunu za sljedeću godinu sigurno će se naći sredstva za izgradnju dječjih igrališta. U Gradu osmišljavamo i druge popratne sadržaje kako bismo vidjeli na koji način osmisliti i proširiti igrališta’, kazao je triljski gradonačelnik Ivan Šipić.

 

ferata@ferata.hr
0997370409