SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Održana 9. sjednica triljskog Gradskog vijeća

Autor/ica
Objavljeno: 1 srpnja, 2014

festival_trilj_znanstigre07

U Trilju je jučer održana 9. sjednica Gradskog vijeća Grada Trilja na kojoj su vijećnici prihvatili sve četiri točke Dnevnoga reda.

Nakon usvajanja zapisnika sa 8. sjednice Gradskog vijeća prihvaćen je Prijedlog Odluke o dodjeli obavljanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog otpada na području Grada Trilja, kao i Informacija o Zaključku o preraspodjeli sredstava u izmjenama i dopunama Proračuna Grada Trilja za 2013. godinu i Godišnji izvještaj o izvršenju Proračuna Grada Trilja za 2013. godinu.

‘Proračun u prošloj godini, kao što je bilo i predviđeno rebalansom, ostvaren je gotovo u 100 postotnom iznosu. Dakle, radi se o Izmjenama i dopunama kako smo mi i predložili krajem 2013. godine i od planiranih 16,5 milijuna kuna ostvareno je 16,3 milijuna što je razlika od oko 1,5 posto od onog stvarno planiranog. Da su bile izvršene uplate koje su bile odobrene iz županijskog i državnog proračuna do kraja godine, tada bi naš prihod u prošloj godini bio veći od planiranog’, kazao je gradonačelnik Trilja Ivan Šipić.

Gradonačelnik Šipić istaknuo je kako će, na njegov prijedlog i prijedlog predsjednika Vijeća Ivana Bugarina, sljedećeg tjedna biti održana tematska sjednica Gradskoga vijeća, na kojoj će biti donesena odluka o načinu pomoći za nabavku školskih udžbenika za učenike s područja grada Trilja.

ferata@ferata.hr
0997370409