SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Primanje za uspješne učenike

Autor/ica
Objavljeno: 9 lipnja, 2014

ucenici_nagrade

Dogradonačelnica Sinja Kristina Križanac primila je danas učenike osnovnih i srednjih škola s područja Grada Sinja i njihove mentore, koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima u 2014. godini koji su održani u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Tom prigodom gradonačelnica im je uručila i novčane nagrade, te im je uputila čestitke i poželjela uspjeh u daljnjem radu.

Nagrade su dobili tim SSŠ Bana Josipa Jelačića(2.000), za osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju u rukometu i njihov mentor Josip Malbaša, prof., tim Franjevačke klasične gimnazije u Sinju (1.000) za osvojeno prvo mjesto na županijskom natjecanju iz vjeronauka i mentorica Silvija Vučković, prof., Luka Norac (3.000), učenik GŠ Josipa Hatzea Split za osvojeno 1. mjesto na državnom natjecanju i 1. mjesto na regionalnom natjecanju, saksofon, Sara Romac (1.000), učenika GŠ Makarska za osvojeno 1. mjesto na regionalnom natjecanju, flauta, Milan Buljan (1.000), učenik OŠ Marka Marulića Sinj za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz fizike i mentorica Jadranka Bulj, prof., Marko Bešlić (1.000) učenik OŠ Marka Marulića Sinj za osvojeno 1. mjesto na županijskom natjecanju iz talijanskog jezila i mentorica Anita Markulinj, prof., te Irena Bešljić (1.000) učenica OŠ Marka Marulića Sinj za uspjeh na državnoj i županijskoj smotri Lidrano 2014. mgodine i mentorica Emilija Milanović, prof. naknadno će nagradu dobiti i tim OŠ Marka Marulića za osvojeno 2. mjesto na Državnom natjecanju u odbojci, koje je održano prošloga vikenda, i njihov mentor Ivica Zorica.

Dogradonačelnica Kristina Križanac čestitala je učenicima, njihovim mentorima i roditeljima.

‘Mi smo u Gradu Sinju ponosni što imamo jednu ovako mladu ekipu uspješnu već sada i nadam se da ćete i u budućnosti polučiti ovakve rezultate’, kazala je dogradonačelnica Križanac.

 

 

 

 

ferata@ferata.hr
0997370409