SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Titlić: ‘Humanitarna strana utakmice puno je važnija’

Autor/ica
Objavljeno: 21 svibnja, 2014

hrvace

Pobjedom nad Imotskim, nogometaši Hrvaca izborili su jučer finale Županijskog nogometnog kluba. Iako im je rezultat iznimno važan, Hrvatačani ističu kako im je humanitarna strana utakmice još važnija.

Potpredsjednik NK Hrvace Jakov Titlić zahvalio se svima koji su jučer kupnjom ulaznica za utakmicu pomogli stanovnicima poplavljenih područja u Slavoniji.

‘Zahvaljujem se svim ljudima dobre volje, sportskim djelatnicima, prijateljima nogometa koji su kupnjom ulaznica pomogli u prikupljanju novca za pomoć nastradalima u poplavama u Slavoniji. Rezultat jučerašnje utakmice za naš klub je bitan, ali nam je još bitnije to što znamo da među nama postoji puno ljudi koji su spremni pomoći u nevolji i koji imaju veliko srce’, kazao je Titlić koji je najavio nastavak humanitarne akcije za pomoć Slavoniji.

Titlić je posebno zahvalio tvrtkama Hattrick kladionici, Litre tours Otok, Night club puls, I.T. Tours Otok, Patronus Primus, Restoran Venezia, C.B. Dovita, te Nogometnom savezu Županije splitsko-dalmatinske i gospodinu Alojziju Šuprahi, Petru Stipanoviću, delegatu utakmice Igoru Mimici, OO HDZ-a Hrvace.

ferata@ferata.hr
0997370409