SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Sinjanke ‘ubrale’ 9 medalja s Državnog prvenstva

Autor/ica
Objavljeno: 7 travnja, 2014

mazoretkinje_drzavno07

Sinjske mažoretkinje ostvarile su odličan rezultat na 18. Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje se održalo proteklog vikenda u Novoj Gradišci.

Sinjske mažoretkinje natjecale su se u ukupno 10 kategorija, a osvojile su 9 medalja, od čega 5 zlatnih i 4 srebrene, te jedno visoko četvrto mjesto.

Zlatne medalje osvojile su seniorke u kategorijama paradna grupa, te duet s rekvizitima u izvedbi Anđele Plavše i Tee Milanović Litre, juniorke u kategorijama paradna grupa, tradicionalni mažoret ples, te kategoriji duet s rekvizitima u izvedbi Petre Ugrin i Brune Klarić Kukuz.

Sreberene medalje osvojile su seniorke u kategoriji tradicionalni mažoret ples, te mlađi juniori u kategorijama tradicionalni mažoret ples, paradana grupa i exibition grupa.

Zapažen nastup imale su i najmlađe članice Sinjskih mažoretkinja ‘mini mažoretkinje’ u kategorji tradicionalni mažoret ples, koje su ostavrile plasman u finale te u konačnici završile na visokom četvrtom mjestu.

Zahvaljujući ostavrenim rezultatima Sinjske mažoretkinje će početkom destetog mjeseca, sedmu godinu za redom biti dio hrvatske mažoret reprezentacije te predstavljati Hrvatsku na europskom prvenstvu u mažoret plesu koje će se održati ovaj put u Hrvatskoj točnije u Slavonskom brodu.

Fotogalerija

 

 

 

ferata@ferata.hr
0997370409