SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Temeljni ogranci sinjskog HDZ-a dobit će povjerenike

Autor/ica
Objavljeno: 7 prosinca, 2013

hdz nova snaga sinj 1

Povjerenstvo HDZ za grad Sinj, na čijem je čelu saborski zastupnik Ante Babić, sinoć je održalo sastanak s vijećnicima HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Sinja, a potom i s bivšim predsjednicima temeljnih ogranaka HDZ-a na području grada Sinja.

Povjerenik Ante Babić kazao nam je kako je tema sastanka s vijećnicima bio Proračun Grada Sinja za 2014. godinu. S bivšim predsjednicima temeljnih ogranaka napravljen je sinopsis događanja vezan za konsolidaciju stranke, od revidiranja članstva do bolje komunikacije s Gradskim odborom, odnosno Povjerenstvom HDZ-a za Grad Sinj, s ciljem što bolje priprema za izborne skupštine po temeljnim ogancima. Babić je najavio kako će do sljedećega petka biti imenovani povjerenici za sve temeljne ogranke HDZ-a na području Grada Sinja.

‘Sljedeća dva-tri dana Povjerenstvo HDZ-a za Grad Sinj razmotrit će sve što smo razgovarali s predsjednicima temeljnih ogranaka, odnosno njihove prijedloge koji su upućeni za Proračun Grada Sinja. S obzirom na te prijedloge razgovarat ćemo i s čelnicima Grada Sinja da vidimo kako i na koji način su oni predvidjeli Proračun Grada Sinja za 2014. godinu. Zanima nas, naravno, i Rebalans Proračuna za 2013. godinu. Nakon toga će Povjerenstvo donijeti odluke kojih će se pridržavati svi vijećnici HDZ-a u Gradskom vijeću Grada Sinja’, kazao je Babić.

ferata@ferata.hr
0997370409