SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Nataša Poparić više ne ide u utrku za predsjednicu sinjskog SDP-a

Autor/ica
Objavljeno: 30 rujna, 2013

natasa_poparic

Na predstojećim unutarstranačkim izborima Nataša Poparić neće se kandidirati za predsjednicu sinjskog SDP-a.

Gradski odbor sinjskog SDP-a sinoć je održao sastanak na kojem je  donio odluku o početku procedure za predstojeće redovne unutarstranačke izbore, koji će se održati krajem mjeseca studenog. Predsjednica Nataša Poparić tom je prigodom priopćila članovima Gradskog odbora kako se neće ponovno kandidirati za predsjednicu sinjskog SDP-a.

‘Ovu odluku nisam donijela na prečac. Donijela sam je još prošle godine, u trećem mjesecu kada sam trebala ići na jednu dužnost. Predsjednica Gradske organizacije bila sam dva mandata i mislim da je to sasvim dovoljno, pogotovo u sredini kakva je naša. Osim toga čovjek uvijek, kako u životu tako i u politici, mora znati podvući crtu. Kada sam se prvi put kandidirala za predsjednicu Gradske organizacije sama sam sebi rekla kako ću otići onda kada ja to budem htjela, a ne netko drugi’, kazala nam je Poparić koja je na čelu sinjskog SDP-a bila gotovo punih osam godina.

Redovni unutarstranački izbori SDP-a održavaju se u roku od šest mjeseci od lokalnih izbora. Sinjski SDP sinoć je donio odluku prema kojoj početak procedure kandidiranja za predsjednika, a potom i ostalih funkcija unutar SDP-a, počinje od 17. listopada.  Tko bi mogao zamijeniti Natašu Poparić na mjestu predsjednice GO stranke još nije poznato.

Poparić nam je kazala kako je GO SDP-a sinoć raspravljao i o točkama Dnevnog reda današnje sjednice GV Grada Sinja, te kako ostaje pri svom prijedlogu za pokretanje postupka razrješenja predsjednika Gradskog vijeća Hrvoja Markulina.

ferata@ferata.hr
0997370409