mel PM SOLAR

Ragbijaši Sinja nastavljaju dominirati, Zagreb bez ikakvih šansi

Autor/ica
Objavljeno: 5 listopada, 2024
Ragbi Sinj Zagreb

Ragbijaši Sinja rutinski odradili još jednu prvenstvenu zadaću, a njihovu snagu ovog je puta iskusila momčad Zagreba…

Sinj – Zagreb 66:5 (33:5)

Sinj – SC Ivica Poljak Sokol i Andrija Alčić
Gledatelja: 300
Sudac: Petra Drušković (Split)

Sinj: Munivrana, S. Brčić, I. Brčić, M. Miloš, T. Miloš (15), Jukić (5), Majić (10), Brčić-Šušak, Kovačić (5), Lerotić, Domazet, Grčić, Prološčić, Lucić (5), Pavlović (26), Vukušić, Reincke, Tomašević, Filipović, Šušnjara.

Zagreb: Burazorović, Dore, Juss, Jajići, Dujić (5), Debeljak, Livaić, Rešković, Kostić, Kostanjšak, Hegedušić, Ban, Mrgić, Šiklić, Prvonožac, De Kesel, Paul, Čekim, Vranešević.

Još jedna utakmica i još jedna uvjerljiva pobjeda ragbijaša Sinja koji su u dosadašnjem dijelu sezone prikazali klasu za sebe. Naprosto Sinj djeluje nepobjedivo.

Fizički odmah naoko, a kasnije tehnički i taktički na terenu, vidno inferiorna momčad Zagreba brzo se suočila s konstantnim napadima Sinja koje, jasno, nije mogla braniti pa je prednost domaćih nezadrživo rasla.

U prvih 40 minuta tako su poentirali Majić, T. Miloš i Kovačić, a sjajnu utakmicu odigrao je Pavlović koji uz to što je pretvarao, još je i dva puta polagao za ukupnih 26 poena na utakmici. Valja, dakako, spomenuti da su u završnici prvog dijela gosti preko Dujića barem maknuli s nule.

Nastavak je donio istu sliku. Opet se momčad Zagreba teško nosila sa sjajnom sinjskom momčadi koja je dominirala u svakom segmentu ragbijaške igre. Nova dva polaganja isporučio je odlični T. Miloš, a po jednom su do kraja išli Jukić, Majić te Kovačić, uz ranije spomenuta pretvaranja Pavlovića.

Sinju sada predstoji dvostruki obračun protiv Čelika iz Zenice koji se od ove sezone priključio proširenom prvenstvu Hrvatske kao šesta momčad.

ferata@ferata.hr
0997370409