TRILJ_MIHOVIL Dani opcine Dugopolje program mel PM SOLAR

Rukomet: Dugopolju prvi bodovi, Kamičak i Trilj praznih ruku

Autor/ica
Objavljeno: 28 rujna, 2024
rukomet lopta

Na rukometnom drugoligaškom jugu igralo se treće kolo, a jedini razloga za zadovoljstvo imali su Dugopoljci…

DUGOPOLJE – HVAR 34:25 (17:7)

Dugopolje je stiglo do prve pobjede u sezoni protiv Hvara koji je već nakon prvih 30 minuta bio u minusu od deset golova pa su Dugopoljci lako susret priveli kraju za premijerna dva boda.

Osam golova upisao je Buzov, a Vigurić, Mitar te Perišić su dodali po pet. U sljedećem kolu Dugopolje igra protiv Krilnika.

BM 07 – Trilj 25:21 (13:13)

Dobru utakmicu odigrao je Trilj protiv Balić-Metličića, ali ne i dovoljno dobru i to u svojoj dvorani, formalno kao gost. Poslije 13:13 u prvom dijelu, splitska momčad je prelomila od 39. do 47. minute kada je s plus jedan pobjegla na plus sedam.

Sa šest golova Trilj je predvodio Luka Dragušica, a jedan manje postigao je Lagator. Trilj je sljedećeg vikenda opet u svojoj dvorani, ovog puta protiv Jelse.

METKOVIĆ MEHANIKA 2 – KAMIČAK 37:34 (17:13)

Dobra utakmica je i iza sinjskog Kamička koji je kod druge momčadi Metkovića bio u igri skoro do kraja, ali bodovi su ostali uz Neretvu. Ono najzanimljivije ostavljeno je za završnicu u kojoj je Kamičak imao minus jedan na sedam minuta do kraja, no tada domaći s četiri uzastopna gola rješavaju pitanje pobjednika.

U sinjskim redovima prednjačio je Toni Vučković s deset golova. U četvrtom kolu Kamičak je domaćin Biogradu.

Tablica:

Tabl rm

ferata@ferata.hr
0997370409