mel PM SOLAR

Nogometni vikend: Dugopolje i Junak i dalje traže prvu pobjedu

Autor/ica
Objavljeno: 13 rujna, 2024

Nogometni vikend pred nama donosi…

U Prvoj NL Dugopolje je stiglo do petog kola, ali još uvijek čeka na prvu pobjedu. Dva remija i dva poraza nisu na tragu očekivanja, a predzadnja pozicija u poretku još i manje. Težak ispit imat će momčad Mirka Labrovića protiv Sesveta na stadionu Hrvatskih vitezova u subotu, ali na muci se poznaju junaci.

Razred niže, u Drugoj NL (4. kolo), Hrvace dočekuju susjeda u poretku, Karlovac, koji na kontu ima tri boda, jednako kao i njegov domaćin. Malo je falilo da Hrvace nadoknade minus od tri gola U Bjelovaru, kasno su proigrale, ali domaći teren je velika prednost i tri boda su realna težnja.

U Trećoj NL se također igra četvrto kolo. Junak se kroz ova odigrana tri kola pretvorio u najneugodnije iznenađenje prvenstva i morat će zapeti iz petnih žila da se ponovno vrati u mirnije vode. Prvi korak prema tome bila bi pobjeda protiv Sloge, međutim, prognoze i želje su jedno, a teren nešto drugo. Dok nam ne dokažu suprotno, suzdržat ćemo se od dijeljenja statusa favorita.

U prvom županijskom razredu na rasporedu je drugo kolo koje nam donosi susjedski derbi u kojem je OSK domaćin Tekstilcu. Obje momčadi porazima su otvorile novo prvenstvo i sigurno će biti motivirane da se domognu prvih bodova.

Raspored:

Prva NL, 5. kolo:
15,00 h: Dugopolje – Sesvete

Druga NL, 4. kolo:
16,30 h: Hrvace – Karlovac

Treća NL, 4. kolo:
16,30 h: Junak – Sloga (M)

Prva ŽNL, 2. kolo:
16,30 h: OSK – Tekstilac

ferata@ferata.hr
0997370409