mel PM SOLAR

Sinj: Tijekom noći sankcionirano 15 alkoholiziranih vozača, rekorderu izmjereno 2,56 g/kg

Autor/ica
Objavljeno: 12 rujna, 2024
Prometna policija kontrola

Na području Sinja proveden je intenzivan nadzor i kontrola prometa tijekom koje su policijski službenici utvrdili i sankcionirali 44 prometna prekršaja od čega 15 alkoholiziranih vozača, tri prekršaja odbijanja testiranja na droge, dva prekršaja upravljanja mopedom bez  položenog ispita. Tri vozača imala su više od 1,5 g/kg alkohola u organizmu.

Jučer, 11, rujna 2024.godine u mjestu Otok policijski službenici postupali su prema 48-godišnjem vozaču osobnog vozila. Utvrđeno je da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 2,56 g/kg. Zbog utvrđenog visokog stupnja alkoholiziranosti odveden je na preventivni liječnički pregled, nakon čega je zadržan u prostorijama policije do otriježnjenja.

Jutros, 12. rujna 2024.g. pola sata iza ponoći policijski službenici su u Sinju zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 42-godišnji alkoholizirani vozač. Utvrđeno je da upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1,51 g/kg. Obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u prostorijama policije do otriježnjenja.

ferata@ferata.hr
0997370409