HEP DANI_ALKE KAMICAK mel PM SOLAR

Hrvace: U nedjelju Humanitarni turnir balota za žene na Vojskovi

Autor/ica
Objavljeno: 22 kolovoza, 2024
balote hrvace

U programu Kulturnog ljeta Hrvace održava se Humanitarni turnir balota za žene.

Turnir je od prošle godine osmišljen kao događaj koji ima za cilj prikupljanje sredstava za razne udruge i institucije koje se bave djecom,  koja imaju posebne potrebe i djecom koja su oboljela od raznih bolesti. S obzirom da su majke te koje marljivo brinu o svojoj djeci, turnir smo posvetili ženama jer su upravo majke te koje skrbe prvenstveno o djeci.

Prepoznavši našu ideju ove godine smo morali ograničiti broj na 64 ekipe iako je bilo još zainteresiranih. Prošlogodišnji prvi turnir se pokazao kao pun pogodak i isto očekujemo i ove godine jer u odnosu na prošlogodišnjih 46 ekipa ove godine je to brojka od 64 ekipe.    Uspjeli smo dobiti donacije u hrani i piću za natjecateljice, dosta sponzora je podržalo ovaj humanitarni turnir tako da će naše natjecateljice imati sve što im treba za ugodan dan uz balote.

Turnir se održava na Privozu u Hrvacama u lijepom prirodnom ambijentu, 25. kolovoza, nedjelja, od 10 sati.

Igra se na livadi (u šaldu) uz rijeke Vojskovu i Cetinu. Cijeli projekt Kulturnog ljeta, kao i ova manifestacija, provodi se pod budnim okom organizatora Julije Galić i Udruge Klape Hrvace čiji je predsjednik Joško Galić.

 

ferata@ferata.hr
0997370409