HEP DANI_ALKE KAMICAK mel PM SOLAR

Ponovo na snazi posebna regulacija prometa kroz Brnaze

Autor/ica
Objavljeno: 19 kolovoza, 2024
brnaze

Od danas je ponovo na snazi posebna regulacija prometa kroz Brnaze. Zatvoren je zapadni trak državne ceste D1 od Vučkovića ulice do iza raskrižja s državnom cestom DC60, kod Masle. Ograđeni zapadni trak koristi se kao prilaz gradilištu za radnike i građevinske strojeve.

Istočnim trakom DC1 odvija se nesmetano promet iz smjera Splita prema Sinju reguliran privremenom prometnom signalizacijom. Iz smjera Sinja prema Splitu promet se preusmjerava odgovarajućom prometnom signalizacijom na obilaznu cestu – Staru Feratu. Za vozila duljine do 7 m omogućen je obilazak prema Trilju preko ulice Ferata, dok veća vozila koja idu prema Trilju imaju omogućeno okretanje u radnoj zoni Kukuzovac.

Promet teretnih vozila iz Trilja prema Splitu preusmjerava se na raskrižju cesta DC60 i ŽC6148 u Trilju prema Biskome – alternativni pravac za Split, dok je iz Knina obilazak teretnim vozilima omogućen preko D33 (Knin – Drniš) i D56 (Drniš – Klis).

Režim privremene regulacije će biti na snazi do završetka svih ugovorenih radova na rekonstrukciji državne ceste D1 kroz naselje Brnaze i radova proširenja mreže odvodnje aglomeracije uz državnu cestu, tj. do 30. travnja iduće godine.

ferata@ferata.hr
0997370409