SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Finalni dan Malonogometnog turnira ‘Ivan Akrap-Ćejo’

Autor/ica
Objavljeno: 20 srpnja, 2024
raspored za dan

Treće izdanje Malonogometnog turnira ‘Ivan Akrap-Ćejo’ došlo je do svoje posljednje stanice, a ostali su oni koji su se pokazali najboljima.

Jučer su odigrani polufinalni susreti u kategorijama seniora i veterana u kojima su pobjede i prolazak u finale izborili u kategoriji seniora CB New point i Varvoda door Pizzeria Fantasia, a u kategoriji veterana PVC Milardović i Kidan žile.

Danas su uz finale seniora i veterana na rasporedu još finale djece te utakmica za treće mjesto u kategoriji seniora.

REZULTATI – 19. srpnja

CB New point – PVC Milardović 5:10 (Josip Kozina 2, Ante Lipotić-Piroga, Jozo Gusić, Hrvoje Maroš / Marin Vučemilović-Grgić 3, Goran Sunara 2, Joško Goreta 2, Hrvoje Šiško, Igor Buljan, Frano Dilber )

CB New point – Maligani 6:2 (Miro Kovačić 3, Luka Dadić, Marko Tešija, Toni Kirevski / Jadran Kirevski, Andro Vuleta)

Transporti Jagnjić CB Ćaća – Varvoda door Pizzeria Fantasia 2:4 (Miroslav Ninčević, Stipe Vrdoljak / Josip Zeljković, Jakov Hrstić, Luka Celić, Ivan Gotovac)

Kidan žile – Auto shop Ćubić 5:1 (Marin Mikelić 2, Edo Radmilo 2, Miroslav Bešlić / Željko Sablić)

NAJAVA – 20. srpnja

Program otvaraju najmlađi – u 20 sati na rasporedu je finale turnira za djecu između dvije momčadi koje su i igrale najljepši nogomet u kategoriji djece. MNK Torcida Otok i Babuni u svojim redovima imaju pojedince koji će zasigurno za nekoliko godina i u seniorskoj kategoriji biti jedni od onih o kojima će se pričati.

Poslije finala najmlađih slijedi nam finale najstarijih – veterana. Rekli bismo da se momčadi PVC Milardović i Kidan žile poznaju bolje nego što ih možda poznaje publika u Otoku te da će tu biti prisutno pravo taktičko nadmudrivanje, a pobjednika će odlučiti nijanse.

U 21:30 na rasporedu je utakmica za 3. mjesto u kategoriji seniora u kojoj će sjajan miks iskustva i mladosti koji posjeduju Maligani nasuprot sebe imati pomalo nepredvidivog protivnika – momčad Transporti Jagnjić CB Ćaća u nekim fazama utakmica je imala periode kada bi se reklo da su na konopcima da bi potom bljesnuli i na krilima Stipe Vrdoljaka, te kvalitetnog mladog vratara Marina Jurića svladali svog protivnika.

Veliko finale donosi susret momčadi koje su imale jako sličan put do najvažnije utakmice turnira – poprilično uvjerljive pobjede uz po jedan težak susret koji je otišao u raspucavanje gdje su ipak uspjeli svladati svoje protivnike. Što reći za ove dvije momčadi, a da se o njima već ne zna. Obje momčadi su sposobne kvalitetom igrača kojima raspolažu igrati na više načina kao i kvalitetno se prilagoditi protivniku. Svojim ‘bombama’ s distance kod ekipe CB New point publici je zasigurno najviše u oči upao Miro Kovačić, dok se s druge strane igrači momčadi Varvoda door Pizzeria Fantasia sjajno snalaze u protivničkom kaznenom prostoru i kažnjavaju svaki propust, nadasve Ivan Gotovac i Luka Celić.

Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa da danas dođu na Gola brda jer sigurno neće požaliti, a nakon dodjele nagrada slijedi i lutrija za gledatelje.

20,00 | MNK Torcida Otok – Babuni (djeca-finale)
20,30 | PVC Milardović – Kidan žile (veterani-finale)
21,30 | Maligani – Transporti Jagnjić CB Ćaća (seniori-za 3. mjesto)
22,30 | CB New point – Varvoda door Pizzeria Fantasia (seniori-finale)

ferata@ferata.hr
0997370409