SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

‘Sinjska noć’ u Zagrebu

Autor/ica
Objavljeno: 16 listopada, 2023

Nakon trogodišnje pauze zbog okolnosti uvjetovanih Covid-19 pandemijom i ograničenjima koja su proistekla iz toga, ove godine Klub Sinjana ponovo organizira svoje godišnje druženje i to u hotelu Sheraton u Zagrebu, 20. listopada 2023. s početkom u 20 sati.

Klub Sinjana Zagreb postoji i djeluje u Zagrebu od 1954. godine. Uz pripreme za obilježavanje 70 godina aktivnosti i postojanja, nakon pauze od tri godine zbog svima dobro poznatih razloga, sa zadovoljstvom najavljuju ‘Sinjsku noć – 2023. godine’.

‘Kao i svaki put do sada potrudili smo se organizirati bogat i kvalitetan program uz prepoznatljivu trpezu i kvalitetnu čašicu’, ističu iz Kluba.

U glazbenom dijelu programu će sudjelovati grupa Joy iz Zagreba, Mate Grgat i klapa Sinj, a svojim nastupom večer će obogatiti revijom modeli ‘Etno butika Mara’, vlasnice i dizajnerice Vesne Milković koja od 1999. godine svojim kreacijama promiče hrvatsku etno baštinu i tradicijske obrte uz spoj s urbanom modom.

Da bi dolazak i početak druženja bio u vrhunskom tonu pobrinuti će se naš vrhunski i jedan od najboljih svjetskih barmena Jure Vojković sa svojim alkarskim koktelom uz alkara i alkarskog momka u odorama. Svojim dolaskom Sinjane će počastiti i predstavnici iz Poljica ‘Poljičke republike’ i knezova poljičkih.

‘Pripremili smo i bogatu lutriju uz prigodnu aukciju nekolicine zanimljivih predmeta, prihod od koje smo namijenili Fondu Gospe Sinjske za siromašne učenike i studente. Kroz sve to svojim prepoznatljivim glasom voditi će nas naš Ante Botić. Uvjereni smo da ce i ova Noć Sinjana i Cetinjana biti na zadovoljstvo i radost svih nazočnih. Sinjska noć je događaj koji je uvijek rado posjećen od uglednika iz svijeta politike, gospodarstva, kulturnog, medijskog i vjerskog života grada Zagreba i cijele Hrvatske’, ističu organizatori.

ferata@ferata.hr
0997370409