mel PM SOLAR

Nastavak Turnira na Košarkaškom…

Autor/ica
Objavljeno: 22 srpnja, 2023
sinjski maligani

Izvor: Udruga Sinjski Maligani

Nakon dana odmora danas nastavljamo sa dvije utakmice šesnaestine finala, nažalost zbog neodgodivih obaveza odgođena je utakmica između Torcide Otok i Brnaza.

Stoga dan startamo sa vrhunskom utakmicom između Pizzerie Fantasie i CB Jedanesterac, utakmica koja se ne bi posramilo ni finale turnira. Utakmica koja će nam pružiti zasigurno svu draž i raskoš malih branki, dvoboj vrhunskih igrača, s jedne strane profesori nogometa Paleško i Ajduković dok su s druge strane Mandić i Kovačević, zasigurno otegotna okolnost za Fantasiu je nedostatak najboljeg igrača Čugure, njemu želimo što brži oporavak, a hoće li ga dostojno zamijeniti Budimir i pomoći Fantasiji da upiše trijumf, saznajte od 20:45 sati.

U drugoj ujedno i posljednjoj utakmici večeri sastaju se ekipe G-točka 2 i Sladićevi momci. Dvije odlične ekipe koje zasigurno zaslužuju pozornost. Hoće li G-točka uspjeti pobijediti ili će im Sladić pronaći slabe točke vidjeti ćemo od 21:30 sati kad je ova utakmica na rasporedu.

Dođite i uživajte u predivnoj subotnjoj večeri uz vrhunske poteze i hladno pivo. Za one maloljetne tu su hladni sokići i odličan giros uz još jednu večer pod marunima!

ferata@ferata.hr
0997370409