mel PM SOLAR

Nastavak Turnira kod kina!

Autor/ica
Objavljeno: 20 srpnja, 2023
branke

Izvor: Udruga Sinjski Maligani

Večeras na rasporedu imamo tri utakmice, tri nove ekipe će ući među šesnaest najboljih ovogodišnjeg izdanja Sinjskih Maligana.

Vrhunska utakmica odmah za početak očekuje nas između Bobe i Ludogorec Trabakula. Mogu li Zorica, Mandac i ekipa zatvoriti uspješno prilaze svome golu i iznenaditi vrhunsku zadarsku ekipu koja je definitivno jedna od favorita za doći i do samog kraja, boljeg iz ovog susreta dobit ćemo od 20:30.

Nakon njih na teren izlazi još jedna domaća ekipa, a to je Autoškola Xenon koja će odmjeriti snage sa CB Đovanijem. Đovani je prikazao vrhunsku igru i izbacili su jako dobre Vrličane te definitivno žele otići i korak dalje. Na putu prema osmini finala stoje im Kizijine trupe, odlična ekipa sa ‘generalom’ Arbanasom uz još nekoliko vrhunskih kreatora, hoće li poslušati savjete Segala sa klupe i proći dalje ili im je ovo preveliki zalogaj saznat ćemo od 21:15.

Na kraju večeri ekipa koju ne treba previše opisivati, a to je CB Cetina, lanjski prvaci koji traže prolaze u osminu finala preko Hakune Matate. Nakon ne baš uvjerljivog prvog kola gdje su na penale prošli, vjerujemo da su branitelji naslova konsolidirali svoje redove te da će se na krilima fantazista Katića i Buljana plasirati u iduće kolo. Može li im Hakuna Matata zapapriti put ka obrani titule dođite vidjeti od 22:00.

Rezultati jučerašnjih utakmica:
Shibba bar-Vole gradele 1-3
Dicmo-Bazenska tehnika 4-1
PP Metal-Rafina dica 1-0
CB Forum-Mirko Norac kukavica nije 4:9

Raspored za danas:
CB Back in black-Ludogorec Trabakul 20:30
Autoškola Xenon-CB Đovani 21:15
CB Cetina-Hakuna Matata napuhanci 22:00

ferata@ferata.hr
0997370409