mel PM SOLAR

Na turniru Maligana večeras četiri vrhunske utakmice

Autor/ica
Objavljeno: 19 srpnja, 2023
maligani turnir

Izvor: Udruga Sinjski Maligani

Nakon jučerašnje odlične malonogometne večeri danas nastavljamo u istome ritmu gdje nas očekuju četiri vrhunske utakmice.

Za početak večeri imat ćemo priliku gledati Shibbu bar koja je izbacila uvijek opasnog Dijamanta. Pokazali su kompaktnost i organiziranost u obrani te odličnu tranziciju, a predvodi ih neumorni Dujo Milanović. Snage sa Shibbom odmjerit će Vole Gradele, kultna ekipa našega turnira i ekipa koja uvijek cilja na završnicu turnira. Hoće li uspjeti izgradelati Shibbu ili će im pak gradele uvatiti korozija vidjeti ćemo od 20:30.

U drugoj utakmici očekuje nas dicmanjski derbi u kojem se sastaju ekipe Dicmo i Bazenska tehnika. Tko će odnijeti pobjedu u općinskom derbiju i pokazati da je najbolja ekipa u Dicmu saznat ćemo od 21:15.

Kao treća utakmica u večeri očekuje nas neviđeni spektakl u kojem se sastaju ekipe PP Metal i jedna od najlegendarnijih ekipa turnira Rafina dica. Za PP Metal nastupaju većinom igrači iz Otoka. Odlična momčad koja je u prvom kolu izbacila Splitsku G-točku. Nasuprot njih stoji ekipa predvođena kapetanom Piratom koji je prošlu utakmicu rješio pogodivši penal za pobjedu. Tu je stasiti i moćni Bazina, također i Mačak sa devet života. Vidjeti ćemo može li i Tshabalala nakon pogotka na svjetskom prvenstvu 2010. upisati još koji pogodak na nekom velikom natjecanju. Za razliku od prvog kola na klupu im dolazi Guga. Naime, dopustili su mu braniti se sa slobode kako ne bi propustio studentsku sridu i utakmicu Rafine dice, zaisgurno trenerski mag koji će im biti dodatan vjetar u leđa, uz mnogobrojnu publiku.

Kao zadnja utakmica večeri očekuje nas dvoboj CB Foruma i Mirko Norac kukavica nije. Mogu li Triljani predvođeni Jozom Šušnjarom nauditi vjerojatno i najboljoj ekipi u povijesti turnira. Ekipa predvođena Legom, Švabom i Đirlićem zasigurno je favorit na bilo kojem turniru i protiv bilo koje ekipe na male branke. Stoga dođite od 22:30 i uživajte u njihovim majstorijama. Nema boljeg poziva od pogleda na današnji raspored. Stoga pivo u ruke i uživajte u velemajstorima od 20:30.

Rezultati jučerašnjih utakmica:

Fizio Terra – Azra Inel 0:3
Specijalci – Vodoinstalacije Ićo 2:0
Cici mici – CB Patriot 3:0

Raspored današnjih utakmica:

Shibba bar – Vole gradele 20:30
Dicmo – Bazenska tehnika 21:15
PP Metal – Rafina dica 22:00
CB Forum – Mirko Norac kukavica nije 22:30

ferata@ferata.hr
0997370409