SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Policija ‘u lovu’ na motoriste

Autor/ica
Objavljeno: 5 listopada, 2020
policija

Prema pisanju portala Dalmacija danas, koji se poziva na informacije čitatelja sa sinjskog područja, tijekom jučerašnjeg dana uz državnu cestu D1 na Kukuzovcu na pet punktova su se rasporedile ‘jake policijske snage’ i deseci zaustavljenih motorista.

Dalmacija danas neslužbeno doznaje da se nedjeljom na području Kukuzovca znaju organizirati ilegalna motoristička okupljanja koja uključuju i utrke te da je tako bilo i jučer, pa je policija zbog sigurnosti u prometu odlučila uvesti reda.

U Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj nisu nam mogli potvrditi da je riječ o organizaciji ilegalnih motorističkih utrka, ali su nam potvrdili da je policija jučer na području Policijske postaje Sinj provela akciju u prometu usmjerenu na motocikliste.

‘U sklopu pojačanoj nadzora prometa tijekom vikenda, jučer je provedena akcija na novou Policijske postaje Sinj usmjerena na motocikliste, s ciljem prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica, kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Postupali smo ciljano, prema operativnim informacijama koje smo posjedovali’, kazao nam je Jerko Kurevija iz Službe za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske.

Bez obzira je li bila riječ o organizaciji ilegalnih motorističkih utrka ili ne, koristimo i ovu priliku pozvati sve sudionike u prometu na maksimalan oprez i poštivanje svih prometnih propisa, osobito ograničavanje brzine kretanja.

ferata@ferata.hr
0997370409