SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Nada Lapić ‘Petkom u 5!’ predstavila ‘Mrvice radosti’ i ‘Nikolinu čizmicu’

Autor/ica
Objavljeno: 9 studenoga, 2019
petkom

U prepunoj Gradskoj knjižnici Sinj sinoć je, u okviru programa ‘Petkom u 5!’ kojim se u Sinju obilježava Mjesec hrvatske knjige, gostovala  Nada Lapić, učiteljica razredne nastave, autorica brojnih pjesama, igrokaza i predstava za djecu i odrasle, glumica, redateljica, scenaristica, predsjednica DU Most Trilj i Zajednice amaterskih kazališta SD županije.

Nada Lapić predstavila je priče, recitacije i igrokaze za djecu iz svoje zbirke ‘Mrvice radosti’, koje su izveli članovi Dramske udruge Most iz Trilja, te svoju slikovnicu ‘Nikolina čizmica’ koju je sama i ilustrirala.

U bogato osmišljenom programu uživalo je 50-ak djece, među kojima su bili predškolci Dječjeg vrtića Čarobni pianino iz Hana s odgojiteljicom Dijanom Poljak te polaznici vrtićke skupine DV Bili cvitak Sinj s odgojiteljicom Anđelkom Vukasović, koje je u ime organizatora pozdravila Martina Barbić.

Program ‘Petkom u 5!’, kojeg organizira udruga Sinjski ferali u suradnji s GK Sinj, nastavlja se u petak, 15. studenoga gostovanjem Niveske Juraga Kovačev, učiteljice razredne nastave, spisateljice za djecu i odrasle, autorice nekoliko zbirki čija su djela obvezno štivo u čitankama za niže razrede osnovnih škola.

petkom

ferata@ferata.hr
0997370409