SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Obnavlja se ribarnica na sinjskoj Peškariji

Autor/ica
Objavljeno: 6 ožujka, 2019

Završen je Javni poziv Grada Sinja za dostavu ponuda za radove rekonstrukcije Peškarije. Sukladno odredbama Pravilnika o provedbi postupaka jednostavne nabave, rok za donošenje obavijesti o odabiru najpovoljnije ponude ili obavijesti o poništenju postupka jednostavne nabave je 15 dana od isteka roka za dostavu ponuda.

Posljednji put Peškarija je obnavljana u lipnju 2015. godine, a radovi su obuhvatili uređenje pročelja gornje etaže, pjeskarenje zidova, dotjeravanje kamenih banaka, ugradnju nove kamenice i kamenih ploča na banke ribarnice te novih rasvjetnih tijela. Vrijednost radova iznosila je 150 tisuća kuna.

Novi projekt obuhvatit će potpunu sanaciju ribarnice i djelomičnu obnovu dva zatvorena prostora na Peškariji, a procjenjena vrijednost radova, koji će trajati tri mjeseca, je 400 tisuća kuna.

Između ostaloga, radovi će obuhvatiti uređenje prodajnog prostora ribarnice, koji će biti zatvoreni dio, postavljanje novih instalacija vode i kanalizacije te klupica, ugradnju sudopera s bojlerima, ledomata, zamrzivača i klime te garderobnog ormara i spremnika za optad, a uredit će se sanitarne prostorije i skladište.

ferata@ferata.hr
0997370409