SEMAFOR DANI_ALKE mel PM SOLAR

Natječaj za ravnatelja DV ‘Bili cvitak’ poništen, pa opet objavljen

Autor/ica
Objavljeno: 15 veljače, 2018
vrtić bili cvitak1

Upravno vijeće DV Bili cvitak Sinj na svojoj 5. sjednici, održanoj u utorak, 13. veljače poništilo je natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Dječjeg vrtića te objavilo novi natječaj za ravnatelja.

Prema našim saznanjima, Upravno vijeće je 29. siječnja održalo sjednicu na kojoj je, među 7 prijavljenih kandidata, za ravnateljicu odabralo Nedu Dolić, a prijedlog za njeno imenovanje uputili su gradonačelnici Kristini Križanac.

Prema riječima predsjednice Upravnog vijeća DV Bili Cvitak Ane Smoljo, u međuvremenu je iz Ministarstva branitelja stigla preporuka da se natječaj, objavljen 2. siječnja 2018. godine, poništi zbog proceduralne pogrešne, odnosno jer u natječaj nije stavljen link na čl.102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Upravno vijeće Dječjeg vrtića stoga je na svojoj posljednjoj sjednici poništilo natječaj i raspisalo novi u koji je stavljen link na Zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

ferata@ferata.hr
0997370409